ACTIVITEITENCENTRUM DE KORF

Wijkactiviteitencentrum De Korf in Steenwijk-West is gevestigd in multifunctioneel centrum De Zuidwester. Meteen rechtsaf in de hal van het MFC zitten de gezellige kantine, de diverse vergaderruimtes en de grote zaal. In De Korf wordt veel georganiseerd en er is dan ook van alles te doen voor jong en oud. Ook kunt u in De Korf zelf activiteiten organiseren of ruimte huren voor een vergadering of feestje. 

Ons motto: Iedereen moet zich kunnen vermaken in Wijkactiviteitencentrum De Korf!

De Korf organiseert verschillende vaste activiteiten: biljarten en bingo, maar ook eenmalige evenementen. Heeft u iets te vieren of wilt u zelf iets organiseren, bijvoorbeeld een workshop, lezing of feestje? De Korf verhuurt verschillende ruimtes en kan ook catering en bar verzorgen.

Voor deelname aan evenementen en meer specifieke informatie voor eigen activiteiten kunt u bellen (0521 – 522612) of mailen (info@dekorfsteenwijk.nl).

Stichting De Korf staat niet stil en wil activiteiten blijven ontplooien die jong en oud aanspreken.

Nieuwe initiatieven, ook van u, juichen wij zeker toe; we hebben letterlijk en figuurlijk ruimte voor nieuwe ideeën. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat Wijkactiviteitencentrum de Korf haar rol als sociaal en cultureel hart van de wijk kan blijven vervullen. Als De Korf geopend is, bent u altijd welkom voor een kop koffie of thee.

Graag tot ziens in Wijkactiviteitencentrum De Korf!

ADRESGEGEVENS

Activiteitencentrum De Korf
Gasthuislaan 84
8331 MZ Steenwijk

Telefoon: 0521-522612
E-mail: info@dekorfsteenwijk.nl

WAAR ZIT DE KORF

BESTUUR & VRIJWILLIGERS DE KORF

Het bestuur van de Korf staat altijd open voor nieuwe te organiseren activiteiten. Kom dus gerust langs als u ideeën hebt voor een activiteit of als u ruimte nodig heeft voor een vereniging of organisatie. Als de Korf geopend is, bent u altijd welkom voor een kop koffie of thee.

Vrijwilligers en stichting

De Korf wordt beheerd door vrijwilligers die de Korf en Steenwijk-West een warm hart toedragen. In het pand is de algemene leiding in handen van Stichting de Korf. Voor beheerzaken kunt u bij onze medewerkers aankloppen.

Voor informatie kunt u bellen met:
Harm Holtjer: 0521 – 514632

Stichting de Korf staat niet stil en wil activiteiten blijven ontplooien die jong en oud aanspreken.

Nieuwe initiatieven, ook van u, juichen wij zeker toe; we hebben letterlijk en figuurlijk ruimte voor nieuwe ideeën. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat Wijkactiviteitencentrum de Korf haar rol als sociaal en cultureel hart van de wijk kan blijven vervullen.

CONTACT OPNEMEN

ZALENVERHUUR

Zalen

De Korf heeft zes zalen in de verhuur. Alle zalen worden verhuurd inclusief consumpties en etenswaren. In de grootste zaal is ruimte voor groepen tot 100 personen. De overige ruimtes zijn geschikt voor 1 tot 25 personen.

Kantoorruimte te huur

U kunt bij de Korf ook een kantoorruimte huren. Wij verhuren ook onze gezellige barruimte, deze is geschikt voor gezelschappen tot 45 personen. We hebben de beschikking over een podium, dus ook optredens of toneel met publiek erbij zijn bij de Korf mogelijk.

De Korf verzorgt ook catering

De Korf kan ook catering naar wens verzorgen bij uw evenement. Lunches, soepen, allerlei soorten broodjes of warme maaltijden, Chinees buffet, koud en warm buffet, stamppottenbuffet of hapjesbuffet.*

Meer weten over mogelijkheden en onze arrangementen? Bel 0521-522612 of stuur een mail naar info@dekorfsteenwijk. Of vul het contactformulier in.

*Zelf meegenomen eten en drinken mogen niet worden genuttigd in het MFC.

Prijzen vind u in de tabel. Neem voor meer informatie en mogelijkheden gerust contact op met de beheerders.

Harm Holtjer: 0521-514632

WAT IS ER TE DOEN IN DE KORF?

YOGA

BILJARTEN

KINDERDISCO

1e vrijdag van de maand! 

SCHILDEREN

BINGO

2e vrijdag van de maand! 

WORKSHOPS

VOLKSDANSEN