Even voorstellen: Adrie Berkenbosch

Om na mijn pensioen niet in een ‘sociaal gat’ te vallen, heb ik besloten om zitting te nemen in het bestuur van de wijkvereniging. Mijn pensioen gaat weliswaar pas over 2,5 jaar in, maar om mij alvast in te werken en de ins en outs van de wijk eigen te maken, heb ik me nu al aangemeld als bestuurslid.

Ik heb kenbaar gemaakt dat ik me het liefst bezighoud met besturen en zaken regelen. Het is de bedoeling om te zijner tijd het secretariaat van Harm Kruithof over te nemen. Dit spreekt me het meest aan en je weet als secretaris wat er in de wijk gaande is.

Zal me even voorstellen wie ik ben wat ik doe en wat ik gedaan heb. Ik ben Adrie Berkenbosch, ben getrouwd met Petra en we wonen in de Vestdijkhof 2. We hebben samen twee kinderen en vijf kleinkinderen. Ik ben al 42 jaar werkzaam bij de Betap, voorheen het bedrijf aan de Meppelerweg maar sinds 2007 in Genemuiden.

Ruime ervaring in verschillende bestuursfuncties

Ik ben lid van FNV Bondgenoten en ben belangenbehartiger geweest, en ik heb in de woonafdeling Steenwijk in het bestuur gezeten als secretaris. Daarna in de Ondernemingsraad van de Betap als voorzitter en secretaris. Bij VV Steenwijk ben ik ongeveer zeven seizoenen wedstrijdsecretaris geweest en heb ik in het hoofdbestuur gezeten.

Mijn grootste passie is voetbal. Weliswaar passief met het kijken naar voetbal van mijn zoon en kleinzoon. En ook hebben we – al voor het zevende jaar – een seizoenkaart van SC Heerenveen, dus we zijn echte liefhebbers.

In de eerste plaats wil ik me de komende tijd oriënteren in het bestuur en me in het bijzonder richten op het secretariaat. Verder hoop ik een bijdrage te leveren aan deze plezierige wijk en een aanspreekpunt in Steenwijk-West te zijn.