Inloopavond pluk & beleef tuin Kleine Kamp

Ruim 15 bewoners klopten aan op de Vermeerstraat nr. 20 om de tekening van de Pluk & Beleef tuin, zoals die op de Kleine Kamp aangelegd gaat worden, te bekijken. De reacties van de buurtbewoners waren zeer positief en velen zegden toe een handje te gaan helpen in de tuin.

Door het positieve signaal van de aanwezige buurtbewoners kan de aanleg van de Pluk & Beleef tuin op korte termijn van start gaan. In maart worden de eerste voorbereidingen getroffen en naar verwachting zal voor de zomer de Pluk & Beleef tuin opgeleverd worden.

Weldoener

Vanuit de wijk heeft een anonieme weldoener € 1000,- beschikbaar gesteld voor het initiatief op de Kleine Kamp. De bewoner van Steenwijk West was met name gecharmeerd van de mogelijkheid voor kinderen om straks lekker met de handen in de grond te wroeten. Achter de I-Pad weg, de natuur in! Het geld wordt gestort in een fonds dat door de bewoners gebruikt kan worden voor de aanschaf van materiaal en pootgoed.

RTL 4 Woontips

Op de Kleine Kamp wordt een nieuw product toegepast voor de paden van de Pluk & Beleef tuin. RTL 4 Woontips komt hier begin maart opnames voor maken. De toegepaste perzikstenen zijn een duurzaam product met een warme uitstraling. Zodra “onze wijk” op RTL 4 te zien is, posten wij op deze website een link.