Jubileumtoernooi Biljartclub de Korf 2017

Volgend jaar wordt biljartclub De Korf 35 jaar. De langst bestaande club van de Korf  wil dat heugelijke feit gaan vieren en organiseert daarom medio 2017 een gezellig en sportief toernooi voor leden én oud-leden.

“35 jaar, dat mag nou wel eens gevierd worden”, aldus voorzitter en lid van het eerste uur Attila Major. In drieënhalf decennia biljartjaren heeft de club nog niet een keer een jubileum gevierd. De club is in de jaren tachtig begonnen in de ‘oude Korf’ en is 35 jaar later nog steeds actief bij De Korf in MFC de Zuidwester.

Er kunnen nog leden bij!

Attila: “Dat we nog steeds bestaan, is te danken aan de grote toewijding en saamhorigheid van de leden door jaren heen.” De club speelt op maandagavond onderling en kan zeker nog een paar leden gebruiken, zodat er wat afwisseling is in de partijen. Kom eens langs of meld je aan via de Korf of Attila.

Sponsors dragen steentje bij

Attila is bezig met het realiseren van sponsorgelden en heeft voor de club al leuke bijdrages binnengehaald: DieSignLoods Hattem ontwierp kosteloos het nieuwe logo, De Rabobank droeg 250 euro bij aan het onlangs aangeschafte elektronische scorebord en Jumbo sponsort in de vorm van boodschappenbonnen de prijzen.

Aanmelden jubileumtoernooi leden en oud-leden

Komt allen en zegt het voort! De datum en hoe we een en ander gaan invullen maken we bekend zodra we het aantal deelnemers in kaart hebben.  U hoort medio 2017 van ons via de (wijk)krant en de website www.steenwijkwest.nl. Geef bij uw aanmelding uw mailadres of telefoonnummer door, dan houden we u  ook persoonlijk op de hoogte.

 

De Korf: 0521 – 522 612

Attila Major: 0512-514 213/ attilamajor@hotmail.nl