Wmo Avond in wijkactiviteitencentrum De Korf

UITNODIGING 17 MAART WEEK VAN ZORG EN WELZIJN.

In gesprek over de Wmo onder het genot van een kop erwtensoep.

Actief in de Kop en ambulant Wmo Steenwijkerland nodigen (toekomstige) gebruikers van de Wmo uit om op 17 maart langs te komen in wijkactiviteitencentrum De Korf. Daarmee sluiten ze aan bij de Week van Zorg en Welzijn. Onder het genot van een kop erwtensoep kunnen bezoekers hun vragen stellen. Medewerkers van Actief in de Kop en ambulant Wmo Steenwijkerland vertellen wat ze allemaal kunnen doen.

Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens de Week van Zorg en Welzijn (13 tot en met 18 maart 2017) hun deuren. Zo laten ze aan Nederland zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Dit geldt ook voor Actief in Kop en ambulant Wmo Steenwijkerland

Vragen stellen
Bezoekers kunnen tijdens deze avond in wijkactiviteitencentrum De Korf (Gasthuislaan 84 in Steenwijk) hun vragen stellen. Bijvoorbeeld over werken bij Actief in de Kop of over hulp om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Dit alles kan tijdens het eten van een kop erwtensoep met roggebrood en spek. De afsluiting is met een kop koffie.

Programma 17 maart
17.00 uur inloop

17.30 uur in gesprek met daarbij een kop erwtensoep met roggebrood en spek

19.00 uur kopje koffie

20.00 uur einde

Opgeven
Opgave: 06-13506975 of 06-22700656.

Wie doet wat?

Actief in de Kop

Actief in de Kop is een samenwerking tussen verschillende zorgorganisaties: RIBW, Frion, Interakt Contour, NoordWestGroep/IGSD. Je kunt werken bij een werkgever, maar ook werken in een meer beschermde of beschutte omgeving. Je kunt ook dagbesteding volgen op verschillende locaties. Actief in de Kop weet wat er is in jouw wijk of buurt. We kijken graag samen met jou wat er bij jouw plannen en jouw talenten past. Zie voor meer informatie over Actief in de Kop www.actiefindekop.nl.
Je kunt Actief in de Kop bereiken via info@actiefindekop.nl of 06-22700656 / 06-10429540.

Ambulant Wmo Steenwijkerland

Ambulant Wmo Steenwijkerland biedt begeleiding thuis. Je woont zelfstandig en weet wat je kunt. Maar soms zie je het even niet meer zitten als het bijvoorbeeld gaat om je geldzaken, je gezondheid of een schoon huis. Begeleiders helpen je graag. Ze komen bij je thuis. Maar je kunt ook appen, beeldbellen of trainingen volgen. Waardoor dingen waar je tegenop ziet, makkelijker worden. Je kunt Ambulant Wmo Steenwijkerland bereiken via wmo@frionzorg.nl of via 038-7992233.